Cashott

Cashott

Ca’shott er en dansk skoproducent med base i København. De designer en masse dejlige forskellige sko, støvler og sandaler til kvinder både til fest og arbejde. Cashott sandaler følger trenden, men ikke så meget, så de laver om på deres egne værdier. Derfor vil du altid kunne finde sko, som har et lækkert dansk design med både lidt rå og feminine detaljer. Selvom designet er rigtig vigtigt for Ca’shott, så er det altså vigtigere, at kunden oplever stor komfort og behag ved at tage et på Ca’shott sko på.

Vinterstøvler til damer er med til at afslutte det helt perfekte vinter-outfit. Nogle kvinder vælger praktisk, hvor andre vælger efter modetendenser eller design – det er meget forskelligt.
Det danske vejr er ikke altid til at regne med om vinteren og det gør at vi som regel har behov for flere udgaver af en vinterstøvle. Det vil altså sige at man til de helt kolde dage med meget sne på vejene skal have et par lækre, tykke, varme vinterstøvler på, som både kan holde kulde og sne ude af støvlerne, så fødderne er varme og tørre når du går gennem sneen. Man har altid mulighed for at imprægnere sine vinterstøvler med vandafvisende plejemidler, så vand og sne glider af støvlen uden at trænge ind, men alt afhængig af ens behov, skal denne imprægnering holdes ved lige. Imprægneringen afhænger samtidig af det materiale ens vinterstøvle er lavet af – her taler vi ægte læder eller syntetisk læder, ruskind, nubuck eller andet. Hvis man derfor opholder sig meget ude om vinteren og ved at man bliver mødt af al slags vejr, kan man købe en vandtæt støvle med et tex-materiale som holder dine fødder både tørre og varme i alt slags vejr, samtidig med at dine fødder kan ånde.