Ecco sko

Ecco sko

Ecco er en dansk koncern, der producere kvalitetssko til både mænd, kvinder og børn. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1963 af Karl Toosbuy i Bredebro. Noget af det der kendetegner Ecco er blandt andet, at de har deres egen garverier, hvor de fremstiller deres egen læder , som bruges til skoene. Derudover er deres sko af rigtig høj kvalitet samt af god pasform. En Ecco sko er altså både moderne og komfortabel. Man kan også få flere forskellige Ecco modeller såsom Ecco sneakers og Ecco støvler mm. Der er rigtig mange skomærker på markedet, men Ecco er et af de mest pålidelig og velsete i hele verden.

ECCO crepetray
En af de modeller, som er yderst populære, er ECCO crepetray. Denne model er inspireret af ECCOs traditionelle vandresko, Veldskoen, således at anvendelighed, komfort og moderne stil kombineres. ECCO har brugt den nyeste teknologi til at designe og producere ECCO crepetray. Dette indbefatter blandt andet deres yderst moderne ECCO FLUIDFORMTM-teknologi, hvor formelig og stødabsorberende materiale bliver injiceret direkte ind i sålen. Dette giver en fantastisk komfort, da det sikre stødafdæmpning og affjedring, så du kan undgå ømme fødder, hvad enten ECCO crepetray bliver brugt til fritid eller arbejde.

Til ECCO crepetray bliver kun brugt det bedste leder fra deres egne garverier. Desuden indeholder skoen også et læderfor og den innovative ECFSTM-teknologi, som sikre et optimalt klima for fødderne, da luftcirkulationen er øget. At vælge ECCO crepetray er det sikre valg. Du får en Ecco sko med stor anvendelighed, som er yderst komfortabel og moderne. Desuden fås modellen både til mænd og kvinder, så alle kan få glade fødder.

ECCO scinapse
En af de meget populære modeller er ECCO scinapse. Denne model er udviklet i samarbejde med den nyeste kvalitet. Den indeholder blandt andet ECCO FLUIDFORMTM-teknologien, som sikre fantastisk komfort, da sålen består af stødabsorberende og affjedrende materiale. Desuden indeholder modellen også ECCO NoSHANKTM konstruktion og SD.PU sål. Dette er med til at holde skoens vægt nede, således man får en let sko, man ubesværet kan bevæge sig rundt i. Denne teknologi er inspireret af naturens klippespalter, og er det perfekte udtryk for støvlens anvendelighed – den kan både bruges til fritid og arbejde.

ECCO scinapse består af det bedste læder for ECCOs egne garverier. Desuden er læderet åndbart, hvilket sikre fødderne et godt klima, så disse ikke bliver overophedet. Derudover er designet meget moderne og elegant, og modellen kan heldigvis både fås til mænd og kvinder.

ECCO soft 7
En af de meget populære modeller er ECCO soft 7, som er en lækker sneakers, der både kan fås til mænd og kvinder. Ecco sko børn, Ecco sko dame og Ecco sko herre, her er skoene er fremstillet af blødt kvalitetslæder, samtidig med at sålen er let og fleksibel. Dette sikre en yderst komfortabel sko, som kan bruges både til fritid og arbejde. Desuden indeholder ECCO soft 7 den nyeste teknologi, nemlig ECCO Comfort Fibre SystemTM. Denne teknologi gør skoen åndbar, så fødderne har det rette klima hele tiden. Designet af ECCO soft 7 er meget moderne, og passer derfor perfekt ind i bylivet, men kan også sagtens bruges ude i naturen grundet dets komfort og klima.

ECCO first
ECCO har altid været kendt for deres komfortable og slidstærke sko. Dette gælder især i deres design og produktion af børnesko. En af de modeller til børn, som både er komfortabel og slidstærk er ECCO first. ECCO first er den perfekte første sko til at barn. Dette er den blandt andet, da skoens pasform kan justeres ved hjælp af lukningen, som enten består af velcro eller snøre. Dette giver mulighed for at tilpasse skoen, mens fødderne er i voksealderen.

Desuden byder ECCO first også på teknologien GORE-TEX®, som sikre, at fødderne forbliver tørre uanset vejret. ECCO first er en oplagt første sko, da den har mange gode egenskaber, som sikre føddernes og barnets velvære.