Billi bi

Billi Bi

Billi Bi er et dansk skomærke, som hører under koncernen Fransi. Fransi er et gammelt familieforetagende, som blev grundlagt i 1930’erne. Billi Bi blev udtænkt af Fransi grundlæggerens barnebarn, og er i dag hovedbrandet under Fransi. Ligesom Fransi, så handler Billi Bi om kvalitet og fantastisk skohåndværk, dog kan Billi Bi udsalg findes på både støvler og sko.

Billi Bi bruger kun de allerbedste skind i deres design. Desuden bliver skoene produceret af professionelle skomager, så selv den mindste detalje står fuldstændig skarp. Brandet er designet til modebevidste kvinder, som sætter pris på smukt design, god kvalitet og fantastisk komfort. Med Billi Bi sandaler eller en sko fra Billi Bi behøver du ikke gå på kompromis med dine fødder.

Skomode
Udover de helt klassiske og tidløse sko der går igen fra år til år og altid vil være “in” og supermoderne samtidig med de er tidløse, så er skomoden ofte meget varierende. Det ene år er det måske sko i forskellige farvekombinationer hvor der virkelig er skrald på farverne, der gælder. Og et andet år er det måske modesko der er mere diskrete og med superfine detaljer der pryder skomoden. Nogle gange er det superhøje hæle, brede, korte, smalle, tykke eller medium hæle der er trenden. Hvis du vil være med på den nyeste skomode, så er der altid mulighed for det, da mange af skoproducenterne opdatere deres skokollektioner løbende så de kan tilbyde lækre, komfortable kvalitets skomode til alle slags typer, aldre og personlige udtryk.