Primigi

Primigi

Det er rigtig vigtigt, at ens fodtøj er komfortabelt og af god kvalitet, og dette er især vigtigt, hvis der er tale om børn. Primigi er et italiensk skomørke, som blev grundlagt tilbage i 1976, og har siden da beskæftiget sig med at designe og producere sko til børn. Primigi laver en del forskellige Primigi vinterstøvler til piger og drenge, og hvilken model man kan få afhænger af barnets alder. De har nemlig målrettet støvlen efter alder, så den støtter de rette steder, samt at designet også passer. På denne måde sikres det, at dit barn får den rette støtte lige meget alderen, så foden udvikles helt rigtigt.

Primigi laver mange forskellige typer af sko, og deriblandt findes sandalkollektioner til børn også. Sålerne er specielt designet til at støtte børns fødder, så de efter en lang og aktiv dag ikke vil opleve gerne i form af vabler, gnavsår og anden irritation. Derudover er sålen også skridsikker, så børnene kan lege frit uden at du skal bekymre dig om at de glider. Primigi har designet sandalerne så det giver plads til fødderne og tæerne at ånde, så pusselankerne ikke bliver for varme. Primigi sandaler er designet således at de fleste lukkes og åbnes ved hjælp af velcro, hvilket gør at de små selv kan tage deres sko på og af uden forældrenes hjælp. Sandalerne fra Primigi er super komfortable for børnene, samt at forældrene kan være trygge ved at give deres børn disse sandaler på, da disse er specialdesignet til at passe børns fødder

De fleste børnestøvler er til brug i vinterperioden, eller i hvert fald i de kolde måneder i løbet af året, og børnene har det tit for varmt til at kunne bruge støvlerne i sommerperioden, selvfølgelig afhængig af vejret. Mange børnestøvler er med fór og det skal der selvfølgelig tages hensyn til når I vælger børnestøvler. Skal børnestøvlerne bruges til pænt brug er der selvfølgelig også nogle mere klassiske børnestøvler til især pigerne, altså eksempelvis til festlige begivenheder, hvor designet måske er mere vigtigt end den praktiske del.
Det vigtige ved støvler til børn er at de støtter børns voksende fødder, ankler, muskler, led og tæer helt optimalt. Så der dermed undgås gener, gnavesår og ubehag for de aktive børn, hele dagen. Udover det praktiske er børnestøvler selvfølgelig også i alle mulige forskellige designs og mønstre, så der er et par børnestøvler til enhver smag. Og ja ja, vi ved godt at det nogle gange bliver mor og far der alligevel vælger støvlerne, men det betyder også at støvlerne er lavet ekstra smarte, så både børn og forældre kan være med til at vælge. Rent designmæssigt betyder det selvfølgelig også noget hvad støvlerne skal bruges til – skal de bruges til at lege udenfor, er det knap så praktisk med en støvle fyldt med nitter og spænder, da de nemt sidder fast i noget eller falder af, her er det måske mere hensigtsmæssigt med et par børnestøvler som er mere praktisk designet med mønstre i støvlen, eventuelt en tex-membran så støvlen er vandtæt, og en god sål så børnestøvlerne er praktiske og holdbare.