Gabor

Gabor

Gabor er en skoproducent, som blev grundlagt tilbage i 1949 i Tyskland af brødrene Bernhard og Joachim Gabor. Gennem mange års hårdt slid og arbejde har Gabor sko og Gabor sneakers formået at tage verdenen med storm med deres lækre kvalitetssko og –støvler til mænd og kvinder. Gabor gør en dyd ud af at skabe den perfekte pasform, så man slipper for ubekvemme sko, som giver gnavsår og vabler. Derudover bruger de også kun de bedste materialer, så man får en sko og Gabor sandaler, der holder længe, og ja, så er designet selvfølgelig også bare i top.

Højhælede sko
Der er rigtig mange kvinder verden over, der bruger højhælede sko. Dette ses både på arbejdet og i fritiden. På arbejdet er stilletter et udtryk for en stærk og selvstændig kvinde, som kan, hvad hun sætter sig for, plus at det bare ser rigtig godt ud. Derfor bruger mange kvinder også højhælede sko, når de skal i byen eller lignende. Sådan sko kan nemlig lige sætte prikken over i’et på outfittet.
Der er rigtig mange forskellige modeller at vælge i mellem, når man taler om højhælede sko. Der er så mange forskellige typer. Bred hæl, smal hæl, åben sko, lukket sko, enkel, farverig mm.. Der er altså helt sikkert noget for enhver smag, stil og lejlighed.