Hummel

Hummel

Hummel er et sports- og modetøjsfirma, som blev grundlagt tilbage i 1923 i Tyskland af Albert Messmer. I dag er firmaet ejet af danskeren Christian Stadil. Som overtog det i 1990’erne. Hummel er i dag et anerkendt modetøjfirma, som især har stor succes med deres helt fantastiske sko, som både indbefatter sports- og hverdagssko.
Hummel blev grundlagt i Hamburg i 1919, men hed dog dengang Messmer. Dette firma var hurtigt ude med brugen af gummisåler, og blev derfor meget populære. Den første Hummel kollektion blev lanceret i 1923 med fokus på det aktive menneske. I 1980 blev firmaet solgt til nogle danske ejere. Og efter mange års nedtur blev det solgt til Christian og Thor Stadil, og blev omdøbt til det vi i dag kender som Hummel. På få fik Thor og Christian vendt udviklingen bl.a. ved at opdele firmaet i to afdelinger; mode og sport.
Hummel er let genkendelig med de karakteristiske ”vinkler” på deres tøj og sko. Dette kendetegn er blevet et modeikon og tegn på god kvalitet. Dette er modellen Stadil også. Stadil-modellen er en sneakers, men der findes ikke nogen endelig model. De får høje, lave. Til kvinder, mænd, børn. Med mønstre, plan-farvet, med mange farver eller lidt farve. Med velcro, snørebånd… Det er altså ingen grænser for hvordan den kan se ud.
Stadil-modellen er ikke kun en meget moderigtig sko, men også en praktisk sko. Det er en model, der sidder stabilt og fast på foden. Gummisålen gør at det er slidstærke og bekvemme at gå i.

Hummel Crosslite
Hummel har gennem tiden lavet en del forskellige serier. En af disse er skoserien Hummel Crosslite. Denne skoserie er både designet til mænd, kvinder og børn. Hummel Crosslite er en ret speciel sko. Det er nemlig en ultralet sneaker, som er super fleksibel og åndbar. Det er en sko, som både kan bruges i træningssituationer og til hverdag, da den også af er et rigtig flot design.

Hummel sko
Hummel designer og producerer forskelligt sportstøj og –udstyr, deriblandt sko. Hummel producerer både sports- og modesko. Det vil sige, at man kan få alt lige fra fodboldstøvler til indendørssko til de lækreste sneakers. De mange forskellige varianter kan både fås til mænd, kvinder og børn, og der er helt sikkert noget til ethvert behov.

Hummel sneakers
Blandt Hummel store produktserie finder man et hav af forskellige sneakers til både mænd, kvinder og børn. Ved at købe et par Hummel sneakers er du sikret en fantastisk flot sko, samtidig med at den er yders komfortabel og holdbar.