Ecco mimic

Ecco Mimic

Ecco er et populært dansk skomærke, som blev grundlagt tilbage i 1960’erne. Det er i dag en af de største producenter indenfor praktiske sko og Ecco sandaler til mænd, kvinder og børn. Ecco har gennem tiden lavet mange forskellige skoserier, en af dem af Ecco Mimic. Ecco Mimic er en skoserie til børn, som består af forskellige modesko, som både fås med snøre og velcro. Mimic serien er meget slidstærk, så de små kan lege udenfor uden at skulle tænke på, om skoene bliver ridsede. Desuden er deres sko til børn super komfortabel, så man kan lege hele dagen uden at få ømme fødder.

ECCO intervene
ECCO er kendt for deres kvalitetssko til mænd og kvinder, men har de seneste mange år også produceret nogle helt fantastiske sko til børn. Deriblandt finder man modellen ECCO intervene. ECCO intervene er udstyre med GORE-TEX ®, hvilket giver en yderst åndbar sko, som holde de små fødder tørre og behagelige. Desuden er sålen produceret ved hjælp af ECCO FLUIDFORMTM, således sålen er stødabsorberende og affjedrende. Dette sikre det bedste underlag for de små pusselanker.
ECCO intervene fås i mange forskellige farveskemaer, så hvert barn kan få sin yndlingsfarve. Desuden findes modellen også både til drenge og piger. Da modellen er lavet til børn, så er lukningen af skoen også dette. Lukningen består enten af velcro eller er en BOA lukning. På denne måde kan barnet selv nemt løsne eller stramme sine sko.