Ecco intrinsic

Ecco Intrinsic

Ecco er et verdenskendt dansk skomærke, som blev grundlagt i 1963. Det er kendt for deres fantastiske kollektioner til både mænd, kvinder og børn. En af de nyeste kollektioner hedder Ecco Intrinsic. Ecco Intrinsic er en meget moderne sneakers kollektion til mænd og kvinder. Den følger de nyeste tendenser indenfor mode, og bliver holdt i et lækkert og enkelt design. Det er desuden nogle rigtig komfortable sko, som er fantastiske at gå i. Derudover bliver de også lavet af det bedste materiale, så du er sikret en kvalitetssko, som holder længe.

ECCO s7
ECCO er nok mest kendt for deres helt fantastiske sandaler børn, som både er praktiske og fashionable. Dette har gennem de sidste årtier dog ændret sig, da ECCO er begyndt at designe og producere sneakers til børn, teens, mænd og kvinder. En af disse sneakers modeller er ECCO s7.
ECCO s7 er en moderne og sporty sneakers, som er yderst behagelig. Den er produceret ud fra de bedste materialer fra ECCOs egne garverier. Derudover indeholder ECCO s7 også nogle af ECCOs nyeste teknologier, deriblandt ECCO FlUIDFORMTM. Dette sikre en fleksibilitet, som både er stødafdæmpende og komfortabel, så man kan undgå ømme fødder.