Ecco shape

ECCO shape

ECCO har alle dage været kendte for deres ufattelig komfortable sko, og dette fortsætter med ECCO shape serien. ECCO shape består af rigtig mange forskellige slags sko, deriblandt sandaler, ballerinaer og højhælede. Fælles for disse sko er ECCO shape sålen. Dette er ECCOs innovative og anatomiske korrekte sål, som smyger sig perfekt om foden. Dette giver maksimal støtte og komfort. Desuden er sålen stødafdæmpende og affjedrende, hvilket er med til at give yderligere komfort. Ved at vælge ECCO shape er man sikret en fantatisk sko, hvad enten man vælger sandal, ballerina eller en af de højhælede modeller.

ECCO vitrus
ECCO har i en lang årrække været kendt for deres yderst komfortable sandaler og sko. En er deres modeller er blevet moderniseret, så den er endnu mere komfortable en tidligere. Dette er selskabskoen til herre ECCO vitrus. Denne model har i mange år været en favorit blandt herrerne, da den har en tidsløs elegance, som passer til ethvert event.

Derudover så har ny ECCO teknolig, været med til at revolutionere komforten i deres sko. Blandt andet teknologien ECCO FLUIDFORMTM, som giver en stødabsorberende og affjedrende sål, hvilket er en sikring mod ømme fødder, selvom man har været ude at danse hele natten. Derudover bruger ECCO kun ECCO CALF CRUST-læder til ECCO vitrus. Dette sikre en høj kvalitet og en uovertruffen æstetik.

Ecco er en dansk koncern, der producere kvalitets sko og sandaler. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1963 af Karl Toosbuy i Bredebro. Noget af det der kendetegner Ecco er blandt andet, at de har deres egen garverier, hvor de fremstiller deres egen læder , som bruges til både sandalerne og skoene. Derudover er deres sko af rigtig høj kvalitet samt af god pasform. En Ecco sko er altså både moderne og komfortabel.