Ecco støvler

Ecco støvler

Det danske skomærke Ecco er kendt for deres kvalitetssko, –sandaler og –støvler. Ecco bruger kun de bedste skind, således at de kan garantere kvaliteten. Dette gælder selvfølgelig for alle deres modeller. Derfor er blandt andet Ecco støvler også blevet rigtig populære over hele verdenen. Ecco designer og producerer både støvler til mænd, kvinder og børn. Her i mellem finder man mange forskellige slags, såsom lækre læderstøvler, vandrestøvler og meget andet.

ECCO exostrike
ECCO har tidligere kun været kendt for deres praktiske og komfortable sandaler. Dette har ændret sig. Siden ECCO introducerede modellen ECCO exostrike, har de fået rigtig meget ros for deres evne til at designe og producere outdoor støvler. Støvlen indeholder GORE-TEX®, som sikre et ordentlig klima til fødderne. Desuden indeholder ECCO exostrike også ECCO FLUIDFORMTM-teknologien. Denne sikre at behageligt underlag, da sålen er super støddæmpende og affjedrende, lige meget hvilket terræn man befinder sig i. Desuden gør støvlen sig godt både i de mest kupperede terræner såvel som i betonjunglen. Ikke nok med at ECCO exostrike er yderst praktisk, så er den også rigtig moderne, hvilket også har været med til at gøre modellen, så vanvittig populær. Heldigvis så kan modellen både fås til mænd og kvinder, således alle kan nyde naturen uden at få ømme fødder.

Støvler kan bruges året rundt og i mange situationer, da de kan fås både helt klassiske, mere prangende, mønstret og i forskellige designs, samt både med og uden fór. Det hele afhænger af din smag, stil og dit behov, og vi kan med garanti også finde noget til dig! Støvler er ikke kun til at bruge i de kolde måneder i løbet af året, men passer selvfølgelig perfekt til den kolde vind, regnvejr og grå himmel vi tit ser her hjemme i Danmark. Så spørger du nok – hvad kan jeg bruge en støvle til om sommeren når det er varmt? Støvler behøver ikke være lig med vinter eller et koldt efterår, støvler kan ligeledes bruges til den kølige sommeraften, da støvler til damer, herrer og børn kan fås i flere varianter.
Ecco er en dansk koncern, der producere kvalitets sko, støvler og sandaler. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1963 af Karl Toosbuy i Bredebro. Noget af det der kendetegner Ecco er blandt andet, at de har deres egen garverier, hvor de fremstiller deres egen læder , som bruges til både støvlerne og skoene. Derudover er deres støvler af rigtig høj kvalitet samt af god pasform. En Ecco støvle er altså både moderne og komfortabel.