Ecco sandaler

Ecco sandaler

Ecco er et dansk skobrand, som har vokset sig rigtig stort siden deres grundlæggelse i 1963. Ecco designer og producerer både sko, støvler og sandaler til mænd, kvinder og børn. Ecco er især kendt for deres Ecco sandaler verdenen over, og det er der flere grunde til. Det er nemlig vigtigt for Ecco, at sandalerne er af fantastiske materialer, design og komfort. Dette gør blandt andet, at man kan få Ecco sandaler til enhver lejlighed og stil.

Sandaler
Man kan få mange forskellige slags sko både til mænd, kvinder og børn. Dette indbefatter blandt andet støvler, sneakers, løbesko, stiletter, ecco sandaler børn og mange flere. Sandaler er perfekte til sommeren. De er åbne, så fødderne får luft, og de er samtidig ret smarte. Derudover kan man få en sandal til enhver lejlighed, fest, stranden, vandretur og meget andet. Der er rigtig mange mulighed ved sandaler.
Ecco er en dansk koncern, der producere kvalitets sko og sandaler. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1963 af Karl Toosbuy i Bredebro. Noget af det der kendetegner Ecco er blandt andet, at de har deres egen garverier, hvor de fremstiller deres egen læder , som bruges til både sandalerne og skoene. Derudover er deres ecco sandaler dame  og ecco sandaler herre af rigtig høj kvalitet samt af god pasform. En Ecco sandal er altså både moderne og komfortabel.